sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

DE RUST IN EINDHOVEN IS SCHIJN

leave a comment »

De rust in het Eindhovense lijkt enigszins teruggekeerd na de vreselijke vechtpartij in de catacomben van de Kuip waarbij PSV-ster Jeremain Lens een afschuwelijke, uiterst kwalijke rol heeft gespeeld. De drie wedstrijden schorsing door de KNVB opgelegd, zijn er dan ook geen te veel. De 8000 euro boete die de club van wil zien, betaalt hij graag.

Maar de rust is schijn. Want, “hoe verder”? is de prangende vraag in Eindhoven, nu zo duidelijk is dat de rest van Nederland de koopclub uit het zuiden niet meer pruimt. Het geduld is op. De geruchtmakende deal van 2011 over de verkoop van de grond onder het PSV-stadion is met name in Amsterdam en Rotterdam verkeerd gevallen.

Dat PSV een psycholoog goed kan gebruiken, wisten we al. Die psycholoog zou dan uitleggen dat winnen het beste medicijn is.

Intussen blijf ik me verbazen. Zit daar een jongen, honkbalpetje op, die naar verluidt zo’n 80.000 euro per maand verdient. Het zal toch niet waar zijn. Misschien kan de KNVB daar nog even onderzoek naar doen. Ik dacht toch even dat zijn lippen de woorden fuck you vormden.

Written by sjonkritmeester

February 26, 2013 at 11:01 pm

Posted in Column

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: