sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

ALS DE LIEFDE FLEUR DWINGT, …..

leave a comment »

De Marokkanen willen maar niet uit Nederland verdwijnen. Fleur Agema, PVV’er van het eerste uur, trouw aanhanger van Geert Wilders is, en dat is nieuws, zelfs bereid met een Marokkaan te trouwen. Als de liefde daartoe dwingt en hij niet van de islam is, tenminste.

Dat vertrouwde Fleur, 37 jaar toch alweer, gisteren toe aan Eva Jinek in het tv-gesprek Eén op Eén. Eva kapittelde haar omdat Geert minder Marokkanen wil. “Maar”, verdedigde Fleur haar politiek leider met alle kracht die ze in zich heeft, “dat is onzin. Stemmingmakerij. Je reinste haatzaaierij”.

Als politicus is Fleur sowieso niet voor de poes. Zoals zij voor de oudjes opkomt, zijn er maar weinig. De zorg is haar passie, en het is duidelijk dat Geert haar daarin steunt. Alles wat Fleur doet, is goed zolang ze maar geen invloed in de partij wil.

Een Marokkaan dùs. Als hij maar niet van de islam is, en de liefde dwingt. En waarom zou het geen gelukkig huwelijk worden? Obstakels zijn er eigenlijk niet. Zo vertrouwde Fleur Agema gisteren Eva toe: “Ik ben voor het principe, oog om oog, tand om tand. Als mannen mijn Geert aanpakken, pak ik hen terug”.

Vijfduizend aanklachten tegen de uitspraak van Geert heeft het Openbaar Ministerie ontvangen. Geheel conform haar principe dient het PVV-Tweede Kamerlid een aanklacht in tegen Diederik Samsom en Hans Spekman. “Immers, beide PvdA’ers hebben verschrikkelijke dingen over Marokkanen gezegd. Schandalig”!

De conclusie is helder. Eenmaal getrouwd, zal Fleur haar Marokkaan als een leeuwin verdedigen.
http://www.krantmeteenmening.nl

Advertisements

Written by sjonkritmeester

April 3, 2014 at 10:02 pm

Posted in Column

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: