sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

BREDE GLIMLACH SIERT OSAMA’S LIPPEN

leave a comment »

Boven in het Allah-paradijs, omringd door 10×70 maagden neemt Osama het ervan. Pakt een druif van de zilveren schaal, neemt een trek van de waterpijp en geniet van een geweldige buikdansact. Geweldig nieuws heeft hij net doorgekregen: De Grote Satan uit het Westen is weer terug in de zandbak.

Osama bin Laden heeft de tijd van zijn martelaarsleven. Als oprichter van Al Qaida heeft hij ook grote bewondering voor de manier waarop de Strijders van Allah bezig zijn. Tegelijk is hij trots op zichzelf. Immers, hij heeft toch maar mooi de bal afgetrapt, de aanzet gegeven, de lont ontstoken. De beelden van twee vliegtuigen die zich op 11 september 2001 in het World Trade Center boorden heeft hij volledig verinnerlijkt. Die lui van de IS doen prima werk, en het is altijd mooi om te zien hoe messen door halzen klieven, maar geen honderd maagden kunnen op tegen het gevoel dat door zijn lichaam stroomt als 3000 ongelovige honden uit die torens van de zonde vallen.

Genoeg gedroomd. Zie eens de paniek, de woede. En dan die grootspraak. Obama. Het scheelt maar één letter. Alsof die ongelovige hond Allahu Akbar, de machtigste van allen, kan weerstaan. Ah, de jihad is maar net begonnen. Zijn strijders zitten overal, in Raqqah, Bagdad, Parijs, Londen, de Schilderwijk.

Osama pakt nog een druif, neemt een flinke trek van zijn onafscheidelijke de waterpijp, nodigt een prachtige maagd, gezegend met machtige borsten, uit zijn baard te kammen, om dan in een diepe slaap te vallen. Een brede glimlach siert zijn lippen.
http://www.krantmeteenmening.nl

Written by sjonkritmeester

September 24, 2014 at 9:08 pm

Posted in Column

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: