sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

MH17 WORDT ECHT PROBLEEM

leave a comment »

Arme drs. Martin Bosma, de nummer twee van Geert Wilders’ PVV. Schrijft tussen alle drukke werkzaamheden in de Tweede Kamer een boek dat vervolgens wordt neergesabeld door gemene linksachtige Job Cohenachtige types die niet eens de moeite nemen het aan te schaffen. Laat staan, om het te lezen. Arme Martin Bosma. Waar heeft hij dat nou aan verdiend?

‘Minderheid in eigen land’ is de titel. Aan de hand van de lotgevallen van de blanke Afrikaners voorspelt het PVV-Tweede Kamerlid hoe het de Nederlanders zal vergaan, schrijft Trouw-correspondent Wierd Duk die zich op op The POSTonline solidair verklaart met de schrijver. Niet omdat hij vindt dat je de Zuid-Afrikaanse werkelijkheid zomaar even kunt projecteren op het Nederland van de nabije toekomst, wel omdat Bosma’s werk een serieuze discussie verdient, al is het maar omdat het nodige is af te dingen op de stelling ANC/zwart is goed.

Misschien is massa-immigratie een probleem zoals Bosma beweert. Zijn er te veel moslims die de islam boven de Grondwet stellen. Steeds duidelijker wordt dat Russen verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van de MH17 en in het net van leugens dreigen te verstikken. “De schuldigen worden gestraft”, bezwoer premier Rutte vorige week. Er komt een moment dat hij het niet bij woorden laten kan. Me dunkt, dat wordt pas echt een probleem.

Advertisements

Written by sjonkritmeester

June 1, 2015 at 10:29 pm

Posted in Column

Tagged with , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: