sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

DUS TWEET GEERT NOG EEN KEER

leave a comment »

Geert Wilders is op vakantie. En dat mag het land weten ook: “Bye bye see ya”! tweette hij in zijn beste Engels vanuit het vliegtuig op weg naar een ongetwijfeld mooie bestemming waar hij zich veilig weet. Vermoedelijk nam het enige PVV-lid daarom een stuk of wat bodyguards mee, op kosten van de belastingbetaler natuurlijk.

Intussen verwijten zijn collega’s Geert zijn verantwoordelijkheid niet te nemen nadat hij het Nederlandse volk heeft opgeroepen in verzet te komen tegen de komst van asielzoekerscentra, en onverlaten meenden dit dringende advies te moeten opvolgen, onlangs nog in Pannerden en Schiedam.

Hoe het zij, even afstand nemen, tot rust komen, is wat vakantiegangers meestal beweegt. Dus volgde een tweede tweet met de tekst: “Politiek en pers kunnen de rambam krijgen. Neem zelf lekker afstand van jullie lafheid en verraad van Nederland aan de islam. Sukkels”.

Sukkels. Prachtig woord, trouwens. Maar wat het vooral verraadt, is dat Geert Wilders zijn rust hard nodig heeft. En laten we eerlijk zijn, het land is daar minstens zo hard aan toe. Kan ook prima zonder hem.
http://www.krantmeteenmening.nl

Written by sjonkritmeester

December 22, 2015 at 12:10 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: