sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

DIEDERIK IS BEZIG MET LANDSBELANG

leave a comment »

Een feest zou het moeten zijn. Zeventig jaar. Het is me nogal wat. Maar weinig PvdA-leden zullen zich echt jarig voelen. Alle mooie plannetjes zijn in duigen gevallen. De toekomst oogt inktzwart. Nog dik een jaar heeft de partij van Diederik Samsom om de kiezers te overtuigen.

Intussen is blijkbaar besloten om de rit met coalitiepartner VVD uit te zitten, de gifbeker leeg te drinken, te hopen op het grote wonder. Misschien gaf vicepremier Lodewijk Asscher zijn belagers op Facebook er daarom van langs. Sprak voorzitter Hans Spekman Geert Wilders direct aan. Pleitten de Jonge Socialisten voor een links stembusakkoord.

Wat een drama. Immers, politiek talent heeft de PvdA genoeg. De bestuurskracht doet niet onder voor die van de concurrentie. Ook ligt het niet aan de idealen. Maar waaraan dan wel? Matthijs van Nieuwkerk trachtte het in De Wereld Draait Door bij Diederik Samsom uit te krijgen.

Opnieuw bleek de partijleider een praktisch man die denkt in oplossingen, de grote successen bezingt van het kabinet, maar ondertussen losgezongen is van de boze achterban. Want Diederik is bezig met het landsbelang.
http://www.krantmeteenmening.nl

Written by sjonkritmeester

February 10, 2016 at 12:10 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: