sjonkritmeesterjournalist

Ik duid de politiek in Nederland, Europa, VS en M.O.

DE REVOLUTIE ZAL VOLLEDIG ZIJN

leave a comment »

Wat moet je er nog van zeggen. De twee kandidaten voor het Witte Huis zijn min of meer bekend. Donald Trump en Hillary Clinton zullen op 8 november uitmaken wie de 45ste bewoner van het Witte Huis wordt. Toch moet de apotheose van de voorverkiezingen nog plaatsvinden.

Want, wordt het oorlog in de Republikeinse partijgelederen of zal het establishment zich neerleggen bij de politieke werkelijkheid? Zoveel is zeker, het verzet van de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Paul Ryan, is niet louter voor de bühne. Immers het gaat om de macht.

En hoe zit het eigenlijk met de Democraten? Frontrunner Hillary Clinton kan de nominatie nauwelijks ontgaan. Intussen wordt het probleem Bernie Sanders alleen maar groter, en komt Californiё eraan.

Wat Hillary op 7 juni nodig heeft, is een overduidelijke overwinning, maar dan nog zal de twijfel over haar kandidatuur blijven bestaan. Stel dat Sanders bovenverwachting presteert in de bevolkingrijkste staat van de Verenigde Staten. De politieke revolutie in het machtigste land van de wereld zal volledig zijn.
http://www.krantmeteenmening.nl

Written by sjonkritmeester

May 12, 2016 at 12:10 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: